Industrieel lakverwerker

Tulp Productie BV Allround spuiter

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in deze leerplaats! Wij zullen je van harte welkom heten als teamlid van Tulp Productie en je zult deel uit gaan maken van de afdeling Spuiterij. De intentie is om je multifunctioneel op te gaan opleiden. Wij beschikken over een moderne lakstraat, een beitsere en een spuitcabine. Ons doel is om iedereen die onderdeel is van de afdeling Spuiterij, multifunctioneel inzetbaar te maken. Zodat jij de afwisseling houdt in je werkzaamheden en tegelijkertijd wij minder afhankelijk zijn bij uitval. Je bent namelijk breed inzetbaar en leert zo alle kneepjes van het vak. Heb jij een passie voor kleur en de techniek van het spuit proces, dan kunnen wij jou een uitdagend vak leren. Bij ons worden de hoogwaardige keukens gespoten in de kleur zoals de klant hem wenst. Het fineer en massief hout wordt gebeitst. Afhankelijk van het soort product wordt het plaatmateriaal afgelakt met de hand of machinaal. Enthousiast? Neem snel contact met ons op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een oog voor details. Je werkt nauwkeurig. Je houdt van een schone werkomgeving en draagt hier zelf aan bij. Je bent bereid om te leren. Je bent flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

Wij, Tulp Productie, zijn een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. In 2022 wordt ons machinepark compleet vernieuwd met de nieuwste machines. Wij zijn op zoek naar medewerkers die met ons mee willen denken, zelf initiatief tonen en bereid zijn om zich zelf te ontwikkelen. Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving met volop ontwikkel mogelijkheden. Je hebt kans op (direct) een vaste baan en wij bieden jou de juiste begeleiding.

Wat ga je leren?

  • Voert oppervlaktebehandelingswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt oppervlaktebehandelingswerkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Bereidt ondergronden voor
  • B1-K1-W3 Brengt lak-, verf- en/of (poeder)coatingsystemen aan
  • B1-K1-W4 Voert opruimwerkzaamheden uit
  • B1-K1-W5 Levert oppervlaktebehandelingswerkzaamheden op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder