Vakbekwaam medewerker bloem, groen en styling

Bloemen Service Nederland Gezocht: STAGIAIR(E) BLOEMBIND(ST)ER. Kom gezellig leren van de beste bruidsbloemist van Nederland.

Ben jij die getalenteerde bloembind(st)er die wij zoeken? ? Bloemenservice Nederland is per direct op zoek naar een stagiair(e) die het leuk vindt om actief mee te werken in een jonge organisatie, graag de handen uit te mouwen steekt en die houdt van uitdagingen. ? Tijdens je stage, krijg je de kans om veel verschillende soorten bloemwerk te maken. Wij leren je de fijne kneepjes van het vak. Ook ga je mee naar klanten waar je leert hoe je het bloemwerk aldaar presenteert. ? Werkzaamheden tijdens je stage zijn o.a.; ?? Controleren van de kwaliteit van de ingekochte bloemen en stylingmaterialen. Boeketten en bloemarrangementen (met of zonder bijproduct) maken en inpakken zodat het geschikt is voor vervoer; Presenteren van bloemarrangementen op locatie. Het maken van bruidswerk en kerstdecoraties. Het meegaan naar locaties om daar de mooiste creaties neer te zetten en af te stylen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- MBO of HBO met richting; Bloembinder, Flower Design of Bloemendetailhandel. Of aantoonbare ervaring met bloemen. - Representatief voorkomen; - Enthousiast en sociaal; - Goede beheersing van Nederlandse taal. - Doorzettingsvermogen en creatieve geest. - Je stage is minimaal een blokstage van 3 maanden of een heel leerjaar met minimaal 1 stagedag per week. - Je bent in het bezit van rijbewijs B, en 19 jaar of ouder.

Wat biedt het bedrijf?

- Een jong team van enthousiaste collega’s die je tijdens je stage met alle facetten van onze organisatie laat kennis maken; - Een interessante werkplek bij de beste bruidsbloemist van Nederland waar je de kans krijgt om uitgebreid kennis te maken met ons mooie vak. - Een Aequor en ECABO gecertificeerd leerbedrijf; - Voldoende vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en je met je kerncompetenties te bewijzen. - Een stage bijdrage van 350 euro per maand (o.b.v. 40 uur per week) - Na het succesvol afronden van je stage een echt BSN certificaat.

Wat ga je leren?

  • Maken en verkopen van groene arrangementen
  • B1-K1-W1 Maakt bloemwerk, groene decoraties en/of presentaties
  • B1-K1-W2 Verzorgt groene producten en natuurlijke materialen
  • B1-K1-W3 Verzorgt de (online) winkel-/productpresentatie
  • B1-K1-W4 Heeft commerciële contacten
  • Uitvoeren werkzaamheden rondom de in- en verkoop
  • P2-K1-W1 Koopt in en beheert de voorraad
  • P2-K1-W2 Handelt de verkoop af
  • P2-K1-W3 Begeleidt de werkzaamheden

lees verder