Leidinggevende bediening

De Pastorie -

De student kan binnen de Pastorie heel veel verschillende facetten van het horeca vak leren. De Pastorie is een bedrijf dat bestaat uit 3 verschillende onderdelen: Brasserie, Chocolaterie, B&B. Vanwege de veelzijdigheid van het bedrijf ligt er een uitdagende taak voor de student om op alle vlakken zich door te ontwikkelen en een goede basis te creƫren voor de toekomst! De kleinschaligheid van het bedrijf geeft de student de gelegenheid om mee te kijken (en eventueel mee te beslissen) in toekomstige doelen & strategieƫn, daarnaast is er alle aandacht voor uitdagende stageopdrachten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van de student: - Gemotiveerd / enthousiast - Leergierig - Teamplayer - Creatief - Secuur / oog voor details - Sociaal vaardig

Wat biedt het bedrijf?

De Pastorie is een relatief klein bedrijf met veel uitdagende onderdelen (Brasserie - Chocolaterie - B&B). Ons team straalt gezelligheid en plezier uit, de basis van onze onderneming! Daarnaast ligt er veel aandacht op een goede ondersteuning en ontwikkeling van de student(en). Ben je als student op zoek naar een gezellig bedrijf, goede ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling & een uitdagende stage dan ben je bij ons aan het goede adres!!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder