Kok

Lunchroom Goede Tijden Een toffe horeca-stage overdag! Wij zijn een dagzaak, dus je hebt elke avond vrij!

Meer dan 20 jaar hebben wij hard gewerkt om onze lunchroom uit te laten groeien tot wat het nu is. Een druk bezochte, gezellige zaak waar de prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staat. De gerechten op onze menukaart worden geregeld verwisseld, maar we houden ook vast aan onze top-10. Wij proberen altijd op creatieve wijze de meest lekkere combinaties voor nieuwe unieke gerechten te bedenken. Wat houdt de stage precies in? Je bereidt al onze gerechten met oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan de presentatie en leggen altijd net even die ‘kers op de taart’. Daarnaast uiteraard de juiste voorbereidingen treffen en zorg dragen voor een gedegen mise en place. En de keuken tip top in orde houden!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je hebt mbo 2/3 niveau. - Iemand met een goede mentaliteit! Daarmee bedoelen we iemand die niet bang is om hard te werken, leergierig is en vooral veel zin heeft om bij ons stage te lopen!

Wat biedt het bedrijf?

Wij vinden het belangrijk dat jij als stagiair veel ervaring opdoet, echt meewerkt en onderdeel bent van ons team! Je staat bij ons niet aan de zijlijn, maar je zorgt samen met jouw collega’s ervoor dat de gasten elke keer weer een feestje op hun bord krijgen. - Je komt terecht in een jong en gezellig team. - Elke avond vrij! Wij zijn een dagzaak en sluiten elke dag om 17.00u. Je hoeft daarom dus nooit ’s avonds te werken. - Je wordt begeleid door leermeesters die al meer dan 30 jaar ervaring hebben. - Een stage in een van de drukste lunchrooms van Roermond. Je leert omgaan met stress en druk tijdens onze piekmomenten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder