Van der Valk TheaterHotel de Oranjerie Housekeeping Supervisor Stagiair(e)
Jij zorgt ervoor dat ons hotel er perfect uitziet door: Positief leiding te geven aan het Housekeeping team en daar waar nodig mee te helpen in de operatie. Het regelmatig geven van on-the-job trainingen aan het Housekeeping team. De hotelkamers, publieke ruimte, linnenkamers, serviceruimten, stofzuigers en schoonmaaktrolleys dagelijks te controleren. Het maken van een goede werkverdeling. Problemen die zich voordoen op te lossen. De gestelde regels t.a.v. bedrijfshygiëne, (kamer) presentatie en werkmethoden samen met het team na te leven. Je leert de brand- en veiligheidsprocedures van je afdeling en weet hoe te handelen. Ook leer je te werken volgens de duurzaamheidsstandaarden (Green Key). Je bent behulpzaam naar gasten en staat hen correct en vriendelijk te woord. Dit verwacht je ook van je collega's. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de administratieve taken binnen de afdeling Housekeeping en bestelt de benodigde schoonmaakmiddelen en gasten supplies.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als Housekeeping Supervisor Stagiair(e) heb jij: Oog voor detail Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels Gedrevenheid voor verbetering Een hands-on mentaliteit Flexibiliteit Een gepaste houding tegenover collega's en hotelgasten
Wat biedt het bedrijf?
Kijk op www.stagebijvandervalk.nl voor de beschikbare stageplekken. LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten