Kok

Wieck Bar & Grill Van keukenhulp tot chef in opleiding!

Als leerling kok bij Wieck Bar & Grill werk je mee in een dynamische en professionele keuken, waar we trots zijn op onze verse producten en creatieve gerechten. Je ondersteunt het keukenteam bij de voorbereiding en bereiding van onze lunch- en dinerkaart. Je leert de fijne kneepjes van het vak in de praktijk en ontwikkelt je dagelijks verder in een leerzame en gezellige werkomgeving. Wat ga je doen? • Voorbereiden van ingrediënten (snijden, portioneren, marineren) • Helpen bij het bereiden en opmaken van gerechten • Meewerken aan mise-en-place en schoonmaakwerkzaamheden • Onder begeleiding leren werken volgens HACCP-richtlijnen • Ondersteunen van de chefs tijdens lunch en diner Werktijden en beschikbaarheid Je werkt in wisselende diensten tussen 11.00 en 23.00 uur. We zijn 7 dagen per week geopend, maar je werkt nooit het hele weekend. We zorgen voor een goed rooster met balans tussen werk en vrije tijd.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een gemotiveerde leerling die graag in de keuken staat en enthousiast is om te leren. Je hebt interesse in koken, kunt goed samenwerken en schrikt niet van een beetje drukte. Je bent betrouwbaar, leergierig en hebt een passie voor horeca. Ervaring is niet nodig – motivatie en inzet wel. Je volgt een koksopleiding (BBL of BOL) of wilt hier binnenkort mee starten.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Wieck Bar & Grill krijg je de kans om het koksvak écht te leren in een professionele, maar gezellige keuken. Je werkt mee aan mooie gerechten, leert van ervaren koks en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We bieden een goede begeleiding, een fijne werksfeer en een rooster met balans – dus nooit het hele weekend werken. Ook krijg je een passende stagevergoeding en maak je deel uit van een jong en enthousiast team waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder