Zelfstandig werkend kok

Hotel Central / restaurant Sistermans Enthousiaste leerling gezocht!

Meewerkend in de keuken wordt je het beste begeleid voor de toekomst als zelfstandig werkend kok! Draai mee in de hotelkeuken voor lunch & diner, 7 dagen in de week zijn we geopend waardoor je een flexibel werkrooster kan hebben. we bieden: Een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend en hecht familiebedrijf. Ruimte voor eigen creativiteit en inbreng in de keuken. Werken op twee unieke locaties met een gezellige en professionele werksfeer. Persoonlijke groei- en ontwikkelmogelijkheden binnen ons team.

Naar wie zijn wij op zoek?

Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereiden en bereiden van à la carte gerechten volgens receptuur. Creatief meedenken over het samenstellen van menu’s en seizoensspecials. Zorgen voor een nette, geordende werkplek volgens de HACCP-normen. Samenwerken met het team om een constante hoge kwaliteit van gerechten te waarborgen. Het bewaken van de voorraad en bestellingen doen waar nodig. Flexibel werken op zowel Hotel Central – Restaurant Sistermans als Hotel The Rosendale. Jouw profiel: Een beetje ervaring als kok. Passie voor koken en het werken met seizoensgebonden, lokale producten. Teamspeler met een flexibele instelling en een positieve werkhouding. Kennis van HACCP-richtlijnen en het belang van hygiëne in de keuken. Bereidheid om op beide locaties in Roosendaal te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Heb jij een passie voor koken en wil je onderdeel worden van een gezellig en professioneel team in een familiaire werkomgeving? Solliciteer nu en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder