Leidinggevende keuken

Restaurant Het Hooihuis Stagiair leidinggevende keuken; Wil jij klaargestoomd worden voor een leidinggevende functie in de Keuken?

Als stagiair leidinggevende keuken nemen we je mee in alle facetten van het vak. Wij werken uitsluitend met verse producten in een zeer professionele keuken. We nemen je mee in de leidinggevende werkzaamheden. Je leert hoe je medewerkers begeleidt, aanstuurt en motiveert. Je leert het indelen en toewijzen van werkzaamheden. Ook werk je mee in de dagelijkse praktijk. Je maakt de mise en place, bereidt gerechten en gerecht gedeelten (volgens recept). Je leert verschillende kooktechnieken toepassen in de praktijk. Je voert tussentijdse kwaliteitscontroles uit (gaarheid, smaak, kleur) en je maakt gerechten doorgeef gereed (opmaken van borden, portioneren, garneren). Verder help je bij het beheren van de keukenvoorraden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die Initiatief neemt en vooruit kijkt. Ben je iemand die anderen weet te motiveren, ben je kwaliteitsgericht en stressbestendig? Dan pas jij perfect binnen ons team!

Wat biedt het bedrijf?

Bij het Hooihuis hebben we de beste mensen klaarstaan om jou alle facetten van het vak te leren. Dit is één van de redenen dat we uitgeroepen zijn tot Nederlands beste leerbedrijf. Buiten deze prachtige titel is het Hooihuis vooral een horecabedrijf met een doel, namelijk gasten verwennen en voor medewerkers een fijne werkplek verzorgen. Al jaren werken we met het hele team aan dit succes. Hoe tof is het om daar deel van uit te maken? Bij het Hooihuis halen we graag het beste uit onze medewerkers, daarom besteden we veel aandacht en budget aan productkennis, training en workshops.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder