Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

't Vosje De Driesprong Ontwikkel je gastvrijheid en vaardigheden in ons restaurant!

Je werkt op de afdeling bediening in ons restaurant. Hier werk je samen met de keukenbrigade en andere afdelingen om ervoor te zorgen dat alle gasten snel en efficiƫnt bediend worden. Hierbij krijgt de student/werknemer verschillende taken. Die zijn als volgt: Gastvrijheid en service: Begroeten en verwelkomen van gasten bij binnenkomst, begeleiden naar tafels en bestellingen opnemen/adviseren. Tafelbeheer: Zorgen voor een vlotte en efficiƫnte doorstroming van gasten. Reserveringen aannemen en plaatsen. Communicatie: Effectief communiceren met gasten, collega's en keukenpersoneel. Luisteren naar de wensen van gasten en hier op inspelen. Probleemoplossend vermogen: Omgaan met eventuele klachten of speciale verzoeken van om de tevredenheid van gasten te waarborgen. Plaatst bestellingen: zorgt voor de juiste voorraad. Kaart ontwikkeling: zorgt voor innovatie en vernieuwing op de drankenkaart Ondersteunt personeel: help met het leren van onervaren collega's

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw die enthousiast is over gastvrijheid en gedreven is om gasten een geweldige ervaring te bieden in ons restaurant. De ideale kandidaat is vriendelijk, professioneel en heeft een passie voor service. Gewenste vaardigheden: 1. Passie voor gastvrijheid 2. Sterke communicatievaardigheden 3. Organisatorische vaardigheden 4. Denkt oplossingsgericht 5. Werkt goed in teamverband 6. Is flexibel en stressbestendig Als jij deze eigenschappen bezit en klaar bent om je talenten in te zetten in ons team, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan de perfecte dinerervaring voor onze gasten!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een fijne werksfeer, waar hard werken wordt gecompenseerd met gezelligheid onderling.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder