Marketing & Communication Specialist

Hoofdkantoor Vivent Stage communicatie en arbeidsmarktcommunicatie

Stage communicatie en arbeidsmarktcommunicatie Hoe creatief ben jij? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Met interessante content op social media, buitenreclame of onze eigen websites weet jij mensen te bereiken en te interesseren in Vivent. Ervaring op doen in zowel communicatie als arbeidscommunicatie De communicatieafdeling van Vivent bestaat uit drie medewerkers die zich bezig houden met alle interne- en externe communicatie en marketing van Vivent. Van het opstellen van communicatieplannen en adviseren bij projecten tot het schrijven van social media posts en het organiseren van filmopnames. Daarnaast hebben we een apart team voor arbeidsmarktcommunicatie. Hierin werken twee recruiters aan alle communicatie richting (potentiële) medewerkers. Denk aan toffe online en offline werkgeverscampagnes, de pre- en onboarding van nieuwe medewerkers, diverse wervingsactiviteiten én het maken van video’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat breng jij mee? Je volgt een MBO-opleiding of HBO-opleiding in de richting van Communicatie of vergelijkbaar; Beschikbaarheid vanaf september voor een periode van minimaal 5 maanden; Goede en creatieve schrijfvaardigheden; Kennis en ervaring met social media (Instagram, TikTok, Facebook, Linkedin). Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren. We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Wat biedt het bedrijf?

Vivent wil je kennen! Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen? Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk. Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd. Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkhede

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder