Restobar Tuur Student leidinggevende keuken.
Als student leidinggevende keuken gaan we aan de slag met deze taken. Planningen maken: het opstellen van een logische mise en place lijst. Coördineert en organiseert de uitvoering van keuken taken. Houd rekening met regel en wetgeving. Inkoop en voorraad beheer. Menu engineering. Het kostenbewust en commercieel tewerk gaan.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een leidinggevende is iemand die de controle kan behouden in drukken en zeker ook op de minder drukken momenten en hier door het team altijd kan laten slagen. Eigenschappen en vaardigheden van een leiding gevende. Stressbestendig: ja houd altijd het hooft koel en kunt ook onder druk presteren. Positief: ook als jet wat minder gaat kan je door de bomen het bos dien fouten maken mag als deze maar worden recht gezet. Team player: als (mede) leidinggevende zorg je er voor dat je collega's tevreden zijn en alles soepel verloopt. Enthousiast: je wil graag door groeien en ontwikkelen. Oog voor detail: elk detail word bestoken en gecontroleerd om kwaliteit en duidelijkheid te waarborgen.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een werkt/leerplek waar jij jezelf kan zijn, je vrijheid krijgt en met plezier kan werken. samen met ons jongen maar voor al dynamische team zullen we je begeleiden in het worden van een echte leidinggevende in de keuken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken