91 Spices Rotterdam B.V. Toekomstige managers en ondernemers gezocht!
Je gaat meewerken binnen alle facetten van het bedrijf en krijgt een inzicht in de cijfers en strategieën. Je leert om te gaan met kost control, team management, planning, inkoop en marketing. Daarnaast ben je onderdeel van het team, je werkt mee en leert alle takken binnen de organisatie goed kennen. Een voorbeeldwerkdag kan bestaan uit het bekijken van het rooster, de reviews, week en dag reserveringen waarop je inspeelt wanneer druk of juist rustig is, je plaatst bestellingen, instrueert het team en maakt het restaurant klaar voor de shift begint. De avond bestaat uit meewerken als gast/heer vrouw, wijkloper, barkeeper, pas medewerker of in de keuken en je sluit de dag af met het opmaken van de balans en het sluiten van het restaurant.
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij een enthousiaste werkhouding, ben je flexibel, assertief, ondernemend en positief? Dan zijn wij een match!
Wat biedt het bedrijf?
91 Spices is een Indiaas, modern en voor iedereen toegankelijk restaurant waar we met ons diverse team onze gasten elke avond van de week een onvergetelijke avond bezorgen. De 150 zitplaatsen, een groot bezorg gebied en de partijen die vaak plaatsvinden zorgen voor veel verschillende functies binnen het bedrijf. Dit geeft jou de mogelijkheid om naast je specialisatie verder te leren. Gastheer/vrouw, bartender, keukenmedewerker, medewerker bediening, leidinggevende horeca of is het jouw droom om je eigene restaurant te openen? Bij 91Spices hebben we de ervaring om jou hierin te begeleiden. - Locatie aan station Blaak - Kans op een vaste aanstelling - Bonus bij het succesvol afronden van je stage - Twee vrije weekenden per maand - Je mag met je familie een avond komen eten - Leuke team uitjes Ben je nieuwsgierig geworden, mail je motivatie naar info@91spices.nl en dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat