Aap Noot Brood Zuurdesembakkerij in de leukste wijk van Rdam zoekt enthousiaste bakker in opleiding!
**Wat ga je doen?** o.a. - Werken op vaste dagen (overdag, dus goede nachtrust ;) - Recepten uitvoeren en consistentie waarborgen. - Zowel werken met zuurdesembrood als viennoiserie. - Creatief meedenken over nieuwe producten en variaties..
Naar wie zijn wij op zoek?
**Wie ben jij?** - Bezig met een BOL- opleiding of BBL-opleiding (Boulanger, uitvoerend bakker of zelfstandig werkend bakker). - Tussen de 22 - 38 uur beschikbaar per week. - Leergierig en enthousiast over het bakkersvak. - Iemand met oog voor kwaliteit en een passie voor het ambacht.
Wat biedt het bedrijf?
- Een functie met een salaris volgens de bakkers CAO, passend bij je ervaring en functie. - Werken in een jong, dynamisch team dat barst van de energie. - Werken in een open bakkerij waar je direct in contact staat met onze fijne klanten - De mogelijkheid om nieuwe producten te ontwikkelen. - Werken in dagdienst, dus goede nachtrust!
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten