Mediavormgever

Bank of Development Een leuke Multi media vormgever(ster) stage plaats met oog voor jouw ontwikkeling en talent. We hebben een sportschool, pingpong en ps5 voor in de pauze. Bij ons heb je kans op doorgroeimogelijkheden. Kom je een sapje doen?

Wij zijn een breed bedrijf en zijn daarom van vele huizen thuis. Wij hebben ervaring met diverse takken binnen grafisch ontwerp, zoals branding, merkontwikkeling, web- en app design, 2D & 3D animatie, illustratie en het ontwerp en oplevering van drukwerk & merchandise. Dus wij zoeken naar studenten die graag hun skills en brainpower willen upgraden naar the next level op één, twee of alle richtingen waarin wij werken. Wij bieden een fijne werkplek in een gezellig en jong team. Opdrachten zijn afgestemd op jouw kwaliteiten en wensen waarbij er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen als kick-ass designer. Daarnaast zijn we supergoed bereikbaar met het openbaar vervoer. 10 minuten lopen of 3 minuten fietsen vanaf het station en je bent op je legendarische werkplek. Je gaat bij ons echte projecten draaien. Je start in de basis met de ontwikkeling van grafische producten dat doorgevoerd wordt naar divers drukwerk en online media, animaties, illustraties en websites.

Naar wie zijn wij op zoek?

Studenten van HBO en MBO opleidingen zoals Multimedia Design, Media Vormgeving etc. Eigenlijk alles design! Redelijke kennis van diverse Creative Cloud applicaties. Je bent oplossingsgericht, zelfstandig en gemotiveerd. Je hebt een creatief brein of wilt dit graag ontwikkelen. Je hebt een portfolio die je aan ons kunt laten zien.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Bank of Development kom je te werken in een een gezellig en jong team waarin je kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en/of verder te ontwikkelen. Bij ons heb je doorgroeimogelijkheden en kans op een vaste aanstelling. Als stagiair ga je zelfstandig aan de slag, maar staat er een team van enthousiaste collega’s altijd voor je klaar om je verder te helpen. We hebben naast gezellige vrijdagmiddag borrels een sportschool, tafeltennis en ps5. Werk moet natuurlijk ook leuk blijven.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder