Retailmedewerker

Buurman Materialen & Werkplaats Buurman Rotterdam - Materialen en Werkplaats - voor creatieve en enthousiaste makers - werken met circulair hout

Onze winkel is een kruising tussen een bouwmarkt en een kringloopwinkel. Wij verkopen tweedehands hout aan particulieren en makers. Kom je bij ons stage lopen dan ga je veel leren over het reilen en zeilen van een kleine winkel. We zitten in een industriele en creatieve omgeving. Hout verplaatsen met de hand, palletwagens, heftruck en bakwagen. Klanten adviseren hoe ze hun constructies kunnen maken van het beschikbare materiaal. Prijzen en verwerken van binnengekomen hout zodat het op de website kan. Daarnaast is er altijd ruimte om zelf verbeteringen in de winkel door te voeren. Om bij ons stage te kunnen lopen moet je ervaring hebben met klussen met hout en niet bang zijn van fysieke arbeid en in teamverband kunnen werken maar ook zelfstandig en assertief zijn. Ben je geinteresseerd? Zorg er dan voor dat je al eens in de winkel bent wezen kijken tijdens de openingstijden!

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibiliteit, enthousiasme, klantgerichtheid, assertiviteit. Buurman kan soms chaotisch zijn, jij houdt je hoofd koel in drukke situaties. Studenten die bezig zijn met duurzaamheid/duurzaam leven hebben een pré. Daarnaast moet je enige ervaring met klussen met hout hebben.

Wat biedt het bedrijf?

Hecht en jong team met enthousiaste mensen. Je kunt hier veel leren over materiaal, diverse soorten hout, werken met hergebruikt materiaal, duurzaamheid. Buurman is een ontzettend flexibel bedrijf, de ene dag ga je mee met onze chauffeur om materiaal op te halen, de andere dag sta je in de winkel en adviseer je klanten bij hun project en aankoop. Regelmatig sorteer je materiaal en zorg je ervoor dat de winkel er mooi bij staat, een ander moment zorg je dat de producten netjes geprijsd in de schappen liggen. Een plek om heel veel dingen te leren dus! Daarnaast hebben we ook oog voor jou en kijken we samen naar persoonlijke leerdoelen die je tijdens de stage kunt gaan oefenen/leren.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder