Medewerker internationale havenlogistiek

Cleve & Zonen B.V. medewerker internationale havenlogistiek

Bij Cleve regelen we dat het (internationale) goederenvervoer van onze klanten zo optimaal mogelijk verloopt. Je komt te werken op één van onze operationele afdelingen (waar mogelijk houden we rekening met jouw voorkeur) en word je stap voor stap door ervaren collega's begeleid in het logistieke proces en alles wat hierbij komt kijken. Als je laat zien dat je bepaalde taken beheerst, leren we je nieuwe werkzaamheden. In je eigen tempo. Niet te snel, maar ook niet te langzaam zodat het werk niet onnodig saai en eentonig wordt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden een goede werkhouding en de wil om te leren heel belangrijk. Dit moet je natuurlijk op je werk laten zien, maar ook op school. Als je bereid bent om er voor te willen gaan, hebben wij er vertrouwen in dat het helemaal goed komt.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Cleve hebben wij veel ervaring in het begeleiden van stagiaires. Bij ons loop je niet alleen stage maar leren we je echt het vak. Dat betekent dat we van jou ook een gemotiveerde werkhouding en inzet verwachten. Overigens niet alleen op het werk, maar ook op school. We willen namelijk dat jij net als wij iedere dag een beetje beter wilt worden in wat je doet. Stagiaires die bovengemiddeld presteren, betalen we een hogere vergoeding en willen we graag na de opleiding een arbeidsovereenkomst aanbieden.

Wat ga je leren?

  • Verricht organisatorische cargadoors-/expediteurswerkzaamheden
  • B1-K1-W1 Organiseert het transport van goederen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Organiseert de aankomst, het verblijf in en vertrek van het schip uit de haven
  • Verricht administratieve cargadoors-/expediteurswerkzaamheden
  • B1-K2-W1 Verwerkt administratieve gegevens ten behoeve van het lading-/scheepsdossier
  • B1-K2-W2 Stelt documenten op ten behoeve van het lading-/scheepsdossier en/of het transportproces

lees verder