Coördinator internationale havenlogistiek

Cleve & Zonen B.V. Coördinator internationale havenlogistiek

Bij Cleve regelen we het vervoer van goederen wereldwijd: te land, ter zee of via de lucht. Daar komt natuurlijk veel bij kijken en bij ons krijg je de kans om daar stapje voor stapje alles over te leren. Als BBL-leerling doe je een groot deel van je opleiding bij een leerwerkbedrijf. Het is dus belangrijk dat je bij een bedrijf werkt waar je de kans krijgt om veel te leren van mensen die weten wat het is om BBL-er te zijn. Veel van onze medewerkers hebben zelf de BBL-opleiding aan het STC gedaan en zijn daarna bij ons in dienst gebleven. Goede BBL-ers bieden wij namelijk aansluitend aan de opleiding graag een baan aan. Je taken zijn afhankelijk van de afdeling waar je komt te werken. Dat kan zijn op een importafdeling maar ook export, douane, luchtvracht of expeditie is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om tijdens je opleiding op verschillende afdelingen te werken. We houden zoveel mogelijk rekening met je eigen voorkeur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij willen veel tijd stoppen om jou te begeleiden. Van jou verwachten we dat je in je gedrag laat zien dat je gemotiveerd bent en moeite wilt doen om steeds beter te worden in je werk. Als je daartoe bereid bent, hebben wij er vertrouwen in dat de rest wel goed moet komen.

Wat biedt het bedrijf?

De BBL-leerling werkt op basis van een arbeidsovereenkomst en krijgt loon. Bij bovengemiddeld presteren betalen we je ook bovengemiddeld. Je krijgt bij ons een goede opleiding waar hard werken in een relaxte sfeer goed samengaan. Cleve is gevestigd in de Waalhaven, op loopafstand van het STC.

Wat ga je leren?

  • Verricht organisatorische cargadoors-/expediteurswerkzaamheden
  • B1-K1-W1 Organiseert het transport van goederen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Organiseert de aankomst, het verblijf in en vertrek van het schip uit de haven
  • Verricht administratieve cargadoors-/expediteurswerkzaamheden
  • B1-K2-W1 Verwerkt administratieve gegevens ten behoeve van het lading-/scheepsdossier
  • B1-K2-W2 Stelt documenten op ten behoeve van het lading-/scheepsdossier en/of het transportproces
  • Verricht commerciële cargadoors-/expediteursactiviteiten
  • P2-K1-W1 Legt contact en onderhoudt zijn netwerk
  • P2-K1-W2 Inventariseert klantwensen, informeert en adviseert de klant

lees verder