Coördinator internationale havenlogistiek

Cleve & Zonen B.V. Coördinator internationale havenlogistiek

Bij Cleve regelen wij dat goederen wereldwijd op een zo efficiënt mogelijke manier vervoerd worden naar de plaats van bestemming. Zowel over land, door de lucht als via het water. Natuurlijk komt hier veel bij kijken. Dat leer je voor een deel op school, maar voor een groot deel ook op je stagebedrijf. Wij vinden het belangrijk om een goed opleidingsbedrijf te zijn. Voor gemotiveerde BBL en BOL studenten van bijvoorbeeld het Scheepvaart en Transport College (STC) maken wij bij Cleve graag plaats voor een stage of leerwerktraject. We bieden plaatsen aan op zowel de importafdeling als op de exportafdeling maar ook de luchtvrachtbehandeling of de douane afdeling is mogelijk. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de voorkeuren van de student. Je wordt begeleid door ervaren collega's en al naar gelang je kennis en ervaring word je steeds meer betrokken bij het regelen van het vervoer. Administratieve, commerciële en regeltaken maken allemaal deel uit van je functie.

Naar wie zijn wij op zoek?

We begrijpen dat je nog niet zo veel weet van het vak en willen ons graag voor jou inzetten om je hierbij te helpen. Tegelijkertijd verwachten we van jou dat je in je gedrag laat zien dat je graag wilt leren en steeds beter wilt worden in het vak en daar ook moeite voor wil doen. Zowel op school als tijdens het werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij betalen BOL-stagiaires een stagevergoeding en BBL-medewerkers werken op basis van een arbeidsovereenkomst met loon. Op het moment dat je bovengemiddeld presteert, betalen we meer. Je werkt in een team met collega's die ervaring hebben met het begeleiden van leerling medewerkers. Indien gewenst bestaat er de mogelijkheid om tijdens de stage op verschillende afdelingen te werken. Bij ons gaan hard werken in een relaxte sfeer goed samen. Degenen die naar volle tevredenheid hun stage hebben doorlopen, krijgen een aanbod om bij ons in dienst te treden.

Wat ga je leren?

  • Verricht organisatorische cargadoors-/expediteurswerkzaamheden
  • B1-K1-W1 Organiseert het transport van goederen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Organiseert de aankomst, het verblijf in en vertrek van het schip uit de haven
  • Verricht administratieve cargadoors-/expediteurswerkzaamheden
  • B1-K2-W1 Verwerkt administratieve gegevens ten behoeve van het lading-/scheepsdossier
  • B1-K2-W2 Stelt documenten op ten behoeve van het lading-/scheepsdossier en/of het transportproces
  • Verricht commerciële cargadoors-/expediteursactiviteiten
  • P2-K1-W1 Legt contact en onderhoudt zijn netwerk
  • P2-K1-W2 Inventariseert klantwensen, informeert en adviseert de klant

lees verder