Kok

De Prins van Terbregge Hard leren, hard lol maken, beter worden!!!

Meedraaien als kok in het restaurant. Heel veel leren, heel veel plezier maken. Iedere dag weer op nul beginnen en leren om met verse producten voor te bereiden en uit te voeren. Leren over producten, leren over het verwerken van verse producten en de finale bereiding. Menu opbouw, prijsstelling en wijn/spijscombinaties. Leren over allergieën en hoe daar mee om te gaan. Kortom, het productieproces vanaf het moment dat de eerste leverancier voor de deur staat en het moment dat de laatste gast blij de deur uit gaat.

Naar wie zijn wij op zoek?

Liefde voor koken, zin om alles uit je producten te halen. Trots zijn op jezelf. Plezier maken met collega’s in de keuken en in de bediening.

Wat biedt het bedrijf?

Het merendeel van onze oud-leerlingen is langere tijd bij het bedrijf gebleven. Veel van onze oud-leerlingen zijn inmiddels zelfstandig ondernemer of hebben leidinggevende functies. Onze chef en onze souschef zijn oud-leerling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder