De Rotterdam B.V.
Voor de keukens van onze a la carte restaurant het Lido en voor de keuken Meetings & Events zijn wij per september op zoek naar enthousiaste leerlingen van de koksopleiding. Onder leiding van je leermeester of direct leidinggevende bereid je in onze keukens gerechten volgens recept en planning. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van ingrediënten op onder andere versheid en houdbaarheid. Je bereidt gerechten, bewaakt/controleert producten op gaarheid, smaak en kleur. Tot slot ben je creatief en kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat maakt jou een perfecte collega? - Ik volg een relevante BBL (koks)opleiding niveau 3 of 4; - Ik ben flexibel, stressbestendig en beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief; - Ik ben gastgericht en assertief; - Ik heb een frisse en representatieve uitstraling; - Ik ben collegiaal en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;
Wat biedt het bedrijf?
Wat biedt het ss Rotterdam jou? - Goede werksfeer in een gezellige werkomgeving; - Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid; - Een uitdaging op de mooiste plek van Rotterdam; - Ruimte voor eigen mening; - Flexibiliteit; - Gratis parkeren op de parkeerplaats van het ss Rotterdam; 30/30 Member: €30,- per overnachting op het ss Rotterdam, of in een van de andere WestCord Hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. - Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan