Excelsior Hospitality & Events Gemotiveerde kok voor de gezelligste voetbalclub in Rotterdam
Kom werken en leren in de sportieve en uitdagende evenementen omgeving van voetbalclub Excelsior in Rotterdam. Bij Excelsior verzorgen wij alle catering van wedstrijddagen tot alle grote & kleine evenementen, elke dag is anders. Elke dag lever je opnieuw een prestatie van formaat. Van mise en place tot het bereiden en opmaken van gerechten, buffetten alsmede de hapjes die in de business lounge geserveerd worden. Ook zien we je creativiteit graag terug in het mee bedenken van nieuwe gerechten. Je werkt samen met collega koks en je verstaat de kunst om gerechten op tijd voor te bereiden. Door intensief samen te werken en helder te communiceren lever je een bijdrage aan een goedlopende keukenbrigade.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand die gemotiveerd is, zich graag wil ontwikkelen en passie voor het vak heeft. Je hebt minimaal basiskennis van producten en affiniteit met koken. Je kan ordelijk werken en gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent een teamplayer, flexibel, leergierig, communicatief sterk en neemt verantwoordelijkheid waar nodig. Daarnaast vind je het niet erg om wisselend in het weekend te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Leerzame ervaringen opdoen onder begeleiding van een ervaren chef die jou graag wil betrekken bij elke stap van het kookproces, het bedenken van de gerechten, het selecteren van ingredinten en het toepassen van verschillende kooktechnieken tot het opmaken en presenteren van de gerechten. Wij geloven in gemotiveerde collega's die zich graag willen ontwikkelen. Uiteraard vinden we een goede werk- en privbalans ook belangrijk. Daarom zorgen wij voor een gebalanceerde werkweek
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers