Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Gusto Koken, teamwork, knallen, ambacht, leren, gezellig, fijne gasten, dit is wat we doen in Gusto

Je geeft ondersteuning aan het keukenteam en wordt begeleid door je leermeester of een ervaren kok. Afhankelijk van je eigen inzet en leergierigheid maak je snel stappen en laten we je steeds meer doen en technieken zien die nodig zijn om je verder te ontwikkelen tot een aankomend zelfstandig werkend kok. Je begint allemaal om 13.00 uur. de taken worden verdeeld en je gaat aan de slag. om 16.15 uur gaan we met z'n allen eten. Om 17.00 staan we klaar om de eerste gasten te ontvangen. Na het diner maken we met z'n allen de keuken weer prachtig schoon. je drinkt nog een drankje met je team en daarna is het tijd om naar huis te gaan

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet in gusto als team kunnen samenwerken. Belangrijk dus dat je dat leuk vind. sociale vaardigheden zijn dus wel een must. Verder begin je nog maar net met je opleiding, dus technische vaardigheden gaan wij je leren.

Wat biedt het bedrijf?

Gusto is 1 van de restaurants van Alex Verburg, zelf ook chef-kok en al 20 jaar geleden begonnen met restaurant Oliva, daarna kwam Gusto erbij en 7 jaar geleden restaurant Post in Dordrecht. Ook in september dit jaar komt er een nieuw restaurant bij in Dordrecht. Elk restaurant is verschillend maar 1 ding hebben ze gemeen, er wordt ambachtelijk gewerkt. Als leerling kan je dus enorm veel leren en werk je met koks die van hun vak houden en erg gepassioneerd zijn. doorgroeien naar een volgende leerbedrijf of een baan in je favoriete zaak na je opleiding is daarmee gegarandeerd.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder