Hollywood Event Center Aanstormend shiftleader
Je bent straks een echte allrounder. Zo zal je de ene dag achter de bar staan en dienbladen lopen en de andere dag bestellingen opnemen aan tafel. Je staat dus nooit op een vaste positie. Het enige wat wij jou niet leren is glimlachen, dat zit natuurlijk al in jouw DNA!
Naar wie zijn wij op zoek?
Een functieprofiel hebben we niet, want jij past niet in een hokje! Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste instelling en motivatie ook zonder enige ervaring van toegevoegde waarde kunt zijn. Heb je wel ervaring, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Oplossingsgericht kunnen werken en stressbestendigheid zijn wel eigenschappen die jij bezit, want het kan met alle feesten en partijen een heerlijk gezellig gekkenhuis zijn op je werkplek. Flexibiliteit in werkdagen en werktijden hoort er natuurlijk ook bij in jouw functie. Je bent in het bezit van eigen vervoer.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zorgen dagelijks voor een gezamenlijke lunch. Je werkt in een uitdagende en prachtige werkomgeving met een leuk en gemotiveerd team. Geen dag is hetzelfde en verbaas jezelf niet als er regelmatig een influencer of BN'er voorbij schiet. Wij zijn niet voor niets, The place to be!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan