Business Administration & Control Specialist

Horeca Accountancy Wil je klaar zijn voor een professionele carrière binnen de accountancy en heb je affiniteit met de horeca? Solliciteer dan nu.

Je gaat na uiteraard een persoonlijke en uitgebreide instructie direct aan de slag met het opdoen van praktijkervaring. Zo ga je inkoopfacturen van onze horeca cliƫnten inboeken, de kasadministratie voeren, loonjournaalposten inboeken etc. Het begint tenslotte allemaal bij een volledig correcte gevoerde administratie. En onze ervaring leert dat het gewoon 'doen' uiteindelijk veel sneller gaat resulteren in de benodigde inzichten om tot een jaarrekening en aangiften te kunnen komen. Door 'echte' administraties beet te pakken snap je uiteindelijk ook de verbanden. Omdat wij alleen in de horeca actief zijn en de meeste hier wel gevoel bij hebben wat er allemaal gebeurd in een horeca-onderneming wordt de gevoerde administratie ook tastbaarder. UIteraard word je actief begeleid bij je werkzaamheden, al zijn wij wel van mening dat je vooral ook zelf op onderzoek uit moet gaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit start met de juiste werkmentaliteit. Het is natuurlijk wennen om straks 8 uur op kantoor te zitten en geconcentreerd werk te moeten doen. Dit werk vraagt een opperste concentratie. Toch willen wij mensen klaar stomen voor het echte werk. Op het werk ben je aan het werk. Natuurlijk mag je naar je favoriete muziek luisteren en af en toe even de gezelligheid opzoeken, maar in de basis moet er wel gewerkt worden. Onze klanten verwachten dat namelijk ook van ons. Mensen die een leerbaan als noodzakelijk onderdeel van hun opleiding zien en dit alleen doen om het 'papiertje' te halen passen niet bij ons. Je bent iemand die van nature nieuwsgierig is en zelfstandig kan werken. Omdat wij ons in de horeca bevinden, willen wij dat je representatief bent en je gastvrij opstelt. Net even dat stapje extra doen om de verwachtingen van onze klanten en je werkgever te overtreffen. Als je al in de horeca gewerkt hebt, dan is dat natuurlijk een pre.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn bereid om te investeren in onze medewerkers. Dat doen wij vooral door ze veel verantwoordelijkheid te geven. Maar alleen als we voelen dat iemand ook verantwoordelijkheid wenst te nemen. Wij willen voelen dat deze leerbaan een opstap kan zijn voor een dienstverband na afloop. Bij ons kantoor is in principe de 'sky the limit'. Je bepaalt zelf (tot bepaalde hoogte) de snelheid van je ontwikkeling. Overtref je de verwachtingen en leer je snel, dan krijg je ook snel nieuwe extra verantwoordelijkheden. Wij zijn een klein accountantskantoor met een informeel karakter waarbij er wel formeel gewerkt wordt. Een lekker muziekje tijdens het werk, even shoppen in je pauze in hartje Rotterdam...Ook zijn wij redelijk flexibel rondom eventuele vrije uren. Echter moet het werk wel af. Dus mocht je een keer wat later willen starten, dan zal je dus op een ander moment even iets extra's moeten doen. Onze klanten willen hun cijfers elke maand....

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder