Manager / ondernemer horeca

Hotel New York Stageplaats kok

Wauw wat een grote keuken! Hier moest ik in het begin een beetje aan wennen hoor. GROOT en DRUK maar zo tof dat ik hier mijn stage kan lopen. Het is in ieder geval zeker dat ik hier veel kan leren. Mijn naam is Lotte en mijn stage duurt 10 weken, toen ik eenmaal gestart was hoorde ik van andere stagiaires dat zij hier 20 weken stage lopen. De een is er 2 dagen per week en ik 5, conclusie… enorm veel mogelijkheden. Het werd mij al heel snel duidelijk dat zeker de basiszaken erg belangrijk zijn, zoals op tijd komen en hygiëne. Gelukkig is er ook veel ruimte om vragen te stellen, dit doe ik ook want hier leer ik veel van. Ik help voornamelijk mee in de voorbereidingskeuken en als ik dit onder de knie heb mag ik ook boven meewerken in de uitgiftekeuken. Wij gaan elkaar waarschijnlijk niet zien maar hopelijk heb ik je heel enthousiast gemaakt en wil jij dit ook! In overleg bespreken we de mogelijkheden qua startdatum.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat maakt jou een perfecte collega? - Je bent leergierig, enthousiast en durft te vragen! - Je vindt het leuk om op verschillende plekken in de keuken te werken. - Samenwerken is super belangrijk in zo’n groot team met totaal 25 koks. Die 25 staan natuurlijk niet allemaal tegelijk op de vloer. - Kwaliteit is ons toverwoord, ook als stagiaire ben ik mij hiervan bewust. - We hebben veel verschillende stageplekken, als je stage maar minimaal 10 weken duurt.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt Hotel New York jou? - Betrouwbaarheid: de stagevergoeding van €25,00 per gewerkte stagedag wordt altijd op tijd gestort! - 30/30 member: Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder