Kwalitaria Prinsenland
De student/werknemer gaat werken in een van de filialen van kwalitaria Prinsenland en/of Capelle a/d IJssel. Beide werkplekken bestaan uit een kleine groep medewerkers. Alle werkzaamheden moeten door een ieder worden verricht. Van bezorgen, tot spoelkeuken, bereiden van producten en direct contact met de klanten. En daarnaast de werkprocessen die behoren bij de opleiding. De filialen zijn 7 dagen per week geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Een wisselend rooster is van toepassing.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je beschikt over een open houding, je bent collegiaal, je hebt een flexibele houding en je bent klantgericht.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je de mogelijkheid om je diploma te behalen. En na een positieve beoordeling een vaste aanstelling met doorgroei mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan