Meewerkend horeca ondernemer

Maritiem Museum Rotterdam Schip Ahoi! Welkom aan boord. Een buitenkans ligt voor je klaar in de horeca bij het Maritiem Museum

De student gaat mee in de dagelijkse werkzaamheden van de Horeca Manager. wat betekend dat je deelneemt aan werkzaamheden met betrekking tot het bereiden van gerechten/dranken. Het bedienen van gasten in de diverse restaurants en/of zalen, bij partijen en de bijbehorende ondersteuning. Verder werk je mee aan lopende projecten en evenementen. Geef bij je sollicitatie aan wat je graag allemaal wilt leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Een frisse en representatieve uitstraling • Je bent enthousiast, klantgericht, stressbestendig en hebt een flexibele werkhouding en oog voor detail. • Representatief, integer en hands-on-mentaliteit; • Communicatief vaardig (onze bezoekers komen ook uit omringende landen dus zou het mooi zijn als je, naast Nederlands en Engels ook in het Duits gasten te woord kunt staan); • Lef om aan te geven wat je wilt leren • De wil om het optimale uit je stage te halen

Wat biedt het bedrijf?

Schip Ahoi! Een buitenkans ligt voor je klaar bij het Maritiem Museum in Rotterdam. Een inspirerende leeromgeving met een gezellig jong team. Buiten dat het een gave werkomgeving is, hebben wij een breed aanbod aan leermogelijkheden. Restaurant, café, banqueting zalen, ijssalon en evenementen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder