Kok

Novotel Rotterdam Brainpark Koks opleiding BBL

Ben jij opzoek naar een goede werk privé balans? En vindt jij het leuk om lekker te koken?! Voor onze F&B afdeling zijn wij op zoek naar een gezellige zelfstandig werkend kok, die samen met ons team de uitdaging aangaat om onze gasten een eerlijke en smakelijke maaltijd voor te zetten. Als zelfstandig werkend kok draag jij zorg voor alle werkzaamheden binnen onze dynamische keuken afdeling, van à la carte diner in onze open keuken tot aan het verzorgen van lunch en diners voor onze 9 vergaderzalen. Wij zijn een zakelijk hotel met de drukte door de weeks en dus je werkt ook wel eens een dag dienst! En een vrij weekendje klinkt ons ook niet vreemd in de oren. Mits je dat zelf wil natuurlijk ;)

Naar wie zijn wij op zoek?

Verrichten van alle voorkomende mise-en-place werkzaamheden. Uitvoeren van de bereidingen van de gerechten volgens de daarvoor opgestelde richtlijnen en procedures. Bereiden van de gerechten voor het à la carte restaurant. Voorbereiden en bereiden van de gerechten en buffetten voor onze vergaderzalen. Waarborgen van de productkwaliteit. Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en – machines, volgens de HACCP regels. Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP. Inbrengen van creativiteit bij het maken van de kaart en onze dagspecials.

Wat biedt het bedrijf?

- Goede werk privé balans, je werkt bij ons niet elk weekend - Een goede vergoeding, ligt aan je leeftijd hoeveel de vergoeding is - Gratis parkeren bij het hotel - Accor heeft een eigen Academy, leren en ontwikkelen zijn bij Accor een garantie

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder