René van Schaik Speciaalslager
Tijdens de opleiding leer je alles over het bewerken van vlees of vis. Je leert de verschillende soorten vlees of vis kennen, je krijgt instructie over hygiëne en voedselveiligheid en je leert hoe je minder ervaren medewerkers kunt coachen. Je kunt je specialiseren tot winkelslager, slager-traiteur of worstmaker. Vooral als winkelslager heb je contact met leveranciers en klanten. Je keurt vlees en geeft klanten advies over het bewaren en bereiden van de gekochte producten.
Naar wie zijn wij op zoek?
klantvriendelijk secuur sociaal doelgericht gemotiveerd doorzettingsvermogen leergierig
Wat biedt het bedrijf?
leerzame stageplaats met leuke collega's
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
- Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
- P2-K1-W1 Plant de werkzaamheden
- P2-K1-W2 Coördineert het versverwerkingsproces
- Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
- P2-K2-W1 Ondersteunt bij het analyseren van de markt
- P2-K2-W2 Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder