Medewerker agrohandel en logistiek

South American Food Express B.V. "Ontdek de wereld van exotische levensmiddelen: Stageplaats Agrohandel & Logistiek"

Als medewerker in agrohandel en logistiek binnen een bedrijf dat zich specialiseert in exotische levensmiddelen, ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de productkwaliteit en het efficiënt klaarzetten van orders. Je inspecteert de binnenkomende exotische producten zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen. Daarnaast ben je betrokken bij het nauwkeurig verzamelen en verpakken van orders, waarbij je ervoor zorgt dat de producten op tijd en in optimale conditie worden verzonden. Tijdens dit proces leer je over de specifieke eisen en kenmerken van exotische levensmiddelen, zoals opslagcondities en houdbaarheid, en ontwikkel je vaardigheden in kwaliteitscontrole en orderafhandeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als medewerkers in agrohandel en logistiek, gespecialiseerd in exotische levensmiddelen, zoeken we kandidaten met passie voor voedsel, organisatorische vaardigheden en nauwkeurigheid. Onze taken omvatten het waarborgen van productkwaliteit, orderverzameling, en communicatie met leveranciers en klanten. Sterke teamwork is cruciaal voor ons succes in deze rol, waarbij we prioriteiten stellen en effectief werken in een dynamische omgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een dynamische leeromgeving waar je de kans krijgt om je passie voor voedsel te combineren met praktische ervaring in agrohandel en logistiek, met een focus op exotische levensmiddelen. Je zult werken in een teamgerichte omgeving waarin jouw ontwikkeling en groei centraal staan. Daarnaast bieden we begeleiding door ervaren professionals, hands-on training en de mogelijkheid om waardevolle vaardigheden op te bouwen die essentieel zijn voor een succesvolle carrière in deze sector. Met uitdagende taken en verantwoordelijkheden krijg je de kans om je talenten te ontplooien en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Verzorgt het agrobusinessproduct
  • B1-K1-W1 Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
  • B1-K1-W2 Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
  • B1-K1-W3 Controleert meetgegevens
  • B1-K1-W4 Deelt product- en productie-informatie
  • B1-K1-W5 Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving
  • Verzorgen aangeleverd en af te leveren product
  • P2-K1-W1 Ontvangt en bewaart product
  • P2-K1-W2 Maakt producten verzendklaar of verkoopklaar

lees verder