Square '47 Gezocht enthousiaste medewerker bediening!
Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in de bediening en wil je leren leidinggeven op een hoog serviceniveau? Bij restaurant Square 47 in Rotterdam bieden we een leerplaats waar je niet alleen je gastvrijheid verfijnt, maar ook groeit in aansturing, organisatie en teamontwikkeling. Hoe ziet een werkdag eruit? Als leerling Leidinggevende Bediening ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de werkvloer. Je begint de dag met het voorbereiden van de service, het aansturen van collega’s en het checken van reserveringen en bijzonderheden. Tijdens de service bewaak je het overzicht, spring je bij waar nodig en zorg je dat de gasten een uitstekende ervaring hebben — van ontvangst tot het perfect afgestemde wijnadvies.
Naar wie zijn wij op zoek?
Deze leerplaats is perfect voor een ambitieuze student die de stap wil maken naar een leidinggevende functie binnen de horeca. Je bent representatief, communicatief sterk en hebt een passie voor gastvrijheid, kwaliteit en teamwork.
Wat biedt het bedrijf?
Deze leerplaats is perfect voor een ambitieuze student die de stap wil maken naar een leidinggevende functie binnen de horeca. Je bent representatief, communicatief sterk en hebt een passie voor gastvrijheid, kwaliteit en teamwork.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan