Square '47 Enthousiaste wijn&food liefhebber gezocht!
Je wordt onderdeel van ons hechte en professionele team op de bedieningsafdeling, waarbij gastvrijheid en beleving centraal staan. Hoe ziet een werkdag eruit? Een gemiddelde werkdag begint met de voorbereidingen voor lunch of diner: het controleren van de mise-en-place, het klaarzetten van tafels, en het nalopen van de wijnkaart en het menu. Tijdens de service verwelkom je gasten, neem je bestellingen op en adviseer je op professioneel niveau over passende wijn-spijscombinaties. Onze uitgebreide wijnkaart biedt veel keuze per glas, wat jou de kans geeft om gasten écht maatwerk te bieden. Je werkt nauw samen met de keukenbrigade om volledig op de hoogte te zijn van de gerechten en ingrediënten, zodat je doordachte en overtuigende wijnadviezen kunt geven. Naast de service help je ook mee met het bijhouden van de wijnvoorraad, het controleren van etiketten, het leren herkennen van wijnfouten en het juist serveren en decanteren van wijnen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Gezocht enthousiaste gastronoom sommelier leerling met passie voor wijn en food.
Wat biedt het bedrijf?
Een goed en eerlijk salaris. Een gezellige en dynamische werkomgeving in het hart van Rotterdam. Werken in een enthousiast team dat voor elkaar door het vuur gaat. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan