Assistent verkoop / retail

Stichting Link2Work Ontwikkel je vaardigheden en groei mee bij Link2Work!

Bij Link2Work bieden we als leerbedrijf verschillende voordelen voor de stagiair. Zo krijg je bij ons persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het leren en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie en kans op een vaste aanstelling na afloop van een succesvolle stageperiode. Bij Link2Work werken we in een hecht team en heerst er een gezellige werksfeer. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en met plezier naar het werk gaan. Daarom zorgen we ook voor een gezellige lunchruimte waar je samen met collega's kunt genieten van een lekkere lunch. Als assistent verkoop/retail bij Link2Work krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een professionele werkomgeving en certificaten te behalen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als assistent verkoop/retail bij Link2Work is het belangrijk dat je beschikt over een aantal vaardigheden, zoals: - Klantgerichtheid: je hebt oog voor de behoeften van klanten en bent in staat om hen vriendelijk en behulpzaam te woord te staan. - Nauwkeurigheid: je werkt zorgvuldig en hebt oog voor details bij het verwerken van goederen en producten en bij het afrekenen van producten. - Communicatievaardigheden: je bent in staat om goed te communiceren met collega's en klanten, zowel mondeling als schriftelijk. - Teamwork: je bent een teamplayer en vindt het leuk om samen te werken met collega's. - Flexibiliteit: je bent bereid om op verschillende tijden en dagen te werken en om verschillende taken op te pakken. - Stressbestendigheid: je kunt goed omgaan met drukte en stressvolle situaties en blijft hierbij rustig en kalm.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair bij Link2Work krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een professionele werkomgeving en om nieuwe vaardigheden te leren. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens je stageperiode om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je stage haalt en jezelf verder kunt ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. We bieden een uitdagende en afwisselende stageplek waarin je veel kunt leren en waarin je de kans krijgt om ervaring op te doen in een diverse omgeving. Bij Link2Work streven we naar een inclusieve werkomgeving waarin gelijke kansen en respect voor elkaar centraal staan. We bieden de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf en we bieden een kans op een vaste aanstelling na afloop van een succesvolle stageperiode. Daarnaast heerst er bij ons een hecht team en een gezellige werksfeer waarin je jezelf op je gemak kunt voelen en met plezier naar je stage kunt gaan.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij de verwerking van goederen en/of producten
  • P5-K1-W1 Voert werk uit bij de ontvangst en opslag van goederen en/of producten
  • P5-K1-W2 Onderhoudt de artikelpresentatie
  • P5-K1-W3 Verzorgt en onderhoudt de werkplek en de werkomgeving
  • Assisteert bij de verkoop en het verlenen van service
  • P5-K2-W1 Ontvangt de klant
  • P5-K2-W2 Assisteert verkopende collega's

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder