Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Stichting Link2Work Leer de kneepjes van het vak als assistent horeca, voeding of voedingsindustrie bij Link2Work!

Als stagiair bij Link2Work ga je aan de slag als assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Je werkt in een arbeidsorganisatie en voert daar assisterende werkzaamheden uit. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag in onze keuken, waar je helpt bij het voorbereiden en bereiden van maaltijden. Een typische werkdag begint met het bedrijfsklaar maken van de werkruimtes en het gereedschap. Je zorgt ervoor dat de keuken schoon en opgeruimd is en dat alle materialen en ingrediënten klaarliggen voor gebruik. Vervolgens ga je aan de slag met het bewerken en verwerken van voedingsproducten en halffabricaten daarvan. Je helpt bij het bereiden van maaltijden en zorgt dat deze klantgereed zijn. Daarnaast help je bij het schoonmaken van de werkruimten, gereedschappen en machines. Hygiëne is belangrijk in de voedingsindustrie en daarom leer je bij ons hoe je op een hygiënische manier werkt en hoe je de keuken schoon houdt. Bij Link2Work leer je de kneepjes van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als assistent horeca, voeding of voedingsindustrie bij Link2Work krijg je de kans om aan verschillende vaardigheden te werken en deze verder te ontwikkelen. Zo leer je nauwkeurig en hygiënisch werken, goed samenwerken met anderen en klantgericht te werk gaan. Daarnaast is leergierigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel van groot belang. Bij Link2Work hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden we ondersteuning bij het ontwikkelen van deze vaardigheden.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf biedt Link2Work verschillende voordelen aan de student. Zo bieden wij: - Persoonlijke begeleiding: Bij Link2Work krijg je persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het leren en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. - Doorgroeimogelijkheden: Als je bij ons laat zien wat je kunt en jezelf blijft ontwikkelen, zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie. - Gezellige werksfeer: Bij Link2Work werken we in een hecht team en heerst er een gezellige werksfeer. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en met plezier naar het werk gaan. - Mogelijkheid tot een vaste aanstelling: Bij Link2Work bieden we mogelijkheden voor een vaste aanstelling na afloop van een succesvolle stageperiode. - Praktijkervaring: Als assistent horeca, voeding of voedingsindustrie doe je bij ons praktijkervaring op in een professionele werkomgeving. - Certificaten: Bij Link2Work kun je certificaten behalen.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder