Assistent dienstverlening

Stichting Link2Work Leer de kneepjes van het vak als assistent dienstverlening bij Link2Work!

Als student of werknemer bij Link2Work ga je aan de slag als assistent dienstverlening. Je werkt in een arbeidsorganisatie en voert daar ondersteunende werkzaamheden uit. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag in ons cateringbedrijf, waar je helpt bij het voorbereiden en serveren van maaltijden en bij het organiseren van evenementen. Een typische werkdag begint met het voorbereiden van de werkzaamheden en het maken van de werkruimtes gebruiksklaar. Je zorgt ervoor dat de keuken schoon en opgeruimd is en dat alle materialen en ingrediënten klaarliggen voor gebruik. Vervolgens ga je aan de slag met het assisteren bij het bereiden en serveren van maaltijden, waarbij je leert hoe je efficiënt en hygiënisch werkt in een professionele keuken. Daarnaast voer je ondersteunende dienstverlenende taken uit in de werk-, woon- en leefomgeving. Je staat bijvoorbeeld gasten te woord en verwijst hen door naar de juiste afdeling of medewerker. Ook help je bij het opruimen en schoonmaken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als student of werknemer bij Link2Work in de rol van assistent dienstverlening zijn er verschillende vaardigheden die je goed van pas zullen komen. Hieronder staan enkele vaardigheden die wij belangrijk vinden: - Communicatieve vaardigheden: Als assistent dienstverlening is het belangrijk dat je goed kunt communiceren met collega's en klanten. Je moet in staat zijn om helder te communiceren en goed te kunnen luisteren naar anderen. - Flexibiliteit: Bij Link2Work werken we in een dynamische omgeving, waarin de dagelijkse werkzaamheden snel kunnen veranderen. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en snel kunt schakelen. - Teamwork: Bij Link2Work werken we in teams. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken met anderen en een positieve bijdrage kunt leveren aan het team. - Oog voor detail: Bij Link2Work zijn we trots op de kwaliteit van ons werk. Het is daarom belangrijk dat je oog hebt voor detail en streeft naar perfectie in alles wat je doet.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf biedt Link2Work verschillende voordelen en kansen voor de student of werknemer: - Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling: Bij Link2Work krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen, waardoor je persoonlijk en professioneel kunt groeien. - Kans op een vaste aanstelling: Als je goed presteert en past binnen het team, zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling bij Link2Work. - Werken in een gezellig en hecht team: Bij Link2Work heerst er een open en inclusieve cultuur, waarin iedereen welkom is en gewaardeerd wordt. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn op de werkvloer. - Gezonde lunches: Bij Link2Work vinden we gezond eten belangrijk. Daarom bieden we onze medewerkers gezonde lunches aan, die we zelf bereiden in onze eigen keuken. - Mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder