Allround mediamaker

Tyger Marketing Nieuwe Kansen en Groei: Jouw Toekomst bij TygerMarketing na een Succesvolle Stage!

Over Ons: Wij zijn TygerMarketing, een dynamisch bedrijf met een passie voor creatieve media. We zijn op zoek naar een Allround Mediamaker om thumbnails te ontwerpen, korte videofragmenten te bewerken, flyers te maken en onze website www.tygerhomestore.nl te onderhouden. Verantwoordelijkheden: Ontwerpen van aantrekkelijke thumbnails. Bewerken van korte videofragmenten. Maken van flyers. Onderhouden van onze website www.tygerhomestore.nl. Vereisten: Ervaring in mediabewerking. Creatief denkvermogen en vaardigheden. Kennis van grafische tools en videobewerkingssoftware. Efficiënt en bekwaam in het werken met multimedia. Wat Bieden Wij: Een dynamische werkomgeving. Mogelijkheden voor professionele groei. Samenwerking met ons team van enthousiaste professionals.

Naar wie zijn wij op zoek?

Grafisch Ontwerp: Creatief werken met ontwerpsoftware (bijv. Adobe) voor afbeeldingen en flyers. Videobewerking: Bewerken van korte video's met bewerkingssoftware (bijv. Adobe Premiere). Creativiteit: Ideeën genereren voor aantrekkelijke visuele content. Efficiëntie: Werken binnen strakke deadlines. Teamspeler: Samenwerken met marketing- en webontwikkelingsteams. Technische bekwaamheid: Begrip van mediavormen en online platforms. Zelflerendheid: Bereidheid om nieuwe vaardigheden en technologieën te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Na het afronden van je stage en het behalen van de presentatie kan je in aanmerking komen voor een vaste positie binnen het bedrijf. Dit kan variëren van functies zoals Junior Mediamaker tot Mediamaker, waarbij je meer verantwoordelijkheden en uitdagingen kunt verwachten naarmate je ervaring en vaardigheden groeien. Het is belangrijk om tijdens je stage hard te werken, leergierig te zijn en positieve resultaten te behalen om je kansen op een vaste positie te vergroten. Daarnaast kan het nuttig zijn om regelmatig te communiceren met je stagebegeleider en HR-afdeling om de voortgang van je stage te bespreken en je interesse in een vaste aanstelling kenbaar te maken. Deze doorgroeimogelijkheden bieden je een perspectief voor je toekomstige carrière binnen het bedrijf en kunnen een sterke motivatie zijn om je stageperiode succesvol af te ronden.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder