Sport- en bewegingsleider

U-Boxr Ben jij die energieke sportleraar die het leuk leuk vindt om voor de klas te staan en bokslessen te verzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact op om een eventuele stageplek te bespreken.

Uboxr verzorgt bokslessen op donderdagavond en zaterdagochtend aan jong en oud in de Rotterdamse wijk Oud-Charlois. Ook geven wij workshops aan bedrijven, scholen en instellingen. De school wordt geleid door twee oud boksers en willen nu hun kennis en ervaring doorgeven. De groep is gemixed, zitten mensen tussen die vrij nieuw zijn met boksen en zitten mensen tussen die wedstrijden hebben gedaan. Plezier, respect voor elkaar en hard werken staat voorop bij ons. Wat wij zoeken is een enthousiaste sportfanaat die affiniteit heeft met vechtsport (het liefst boksen) die bereid is om 1,5 uur op donderdagavond en 1 uur op zaterdagochtend les te geven. Belangrijke eigenschappen zijn: Initiatief nemen Juiste energie brengen Goed met mensen om kunnen gaan Leergierig zijn Bereid zijn stapje harder te lopen Taken die uitgevoerd worden: Verzorgen van bokslessen Voorbereiden lesstof Herken jij jezelf hierin, neem dan contact met ons op!

Naar wie zijn wij op zoek?

Initiatief nemen Juiste energie brengen Goed met mensen om kunnen gaan Leergierig zijn Bereid zijn stapje harder te lopen Lesstof op een leuke manier overbrengen Goed zijn om een goede gebalanceerde training in elkaar te zetten

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student een veilige, gezellige leeromgeving waarin ervaring kan worden opgedaan met het geven van boks (sport)lessen. Wij verzorgen ook workshops voor scholen, bedrijven en instellingen. Kortom dus genoeg manieren om aan je skills te werken als trainer. Binnen de kaders is de student ook vrij om de training zelf in te delen naar eigen inzichten, initiatief wordt altijd gewaardeerd. Oud en jong traint bij ons en iedereen gaat goed met elkaar om. Respect naar elkaar toe is belangrijk dus je zal altijd in een warm bad terecht komen.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Video Link

lees verder