Allround Assistant Business Services

UBN Uitzendbureau BV Stageplek voor een enthousiaste stagiair die de dynamiek van de uitzendbranche wil leren kennen voor minimaal 4 dagen.

UBN biedt je de gelegenheid kennis te maken met de uitzendbranche en het vak intercedent. Bij UBN leren wij jou hoe het proces van uitzenden werkt, van werving van uitzendkrachten tot relatiebeheer. Als stagiair(e) intercedent leer je de basisvaardigheden die nodig zijn bij het maken van de optimale match tussen vacatures van bedrijven en werkzoekenden. Je onderhoudt contact (telefonisch) met bestaande klanten en met werkzoekenden. Je doet waardevolle praktijkervaring op, waardoor jij je eigen kwaliteiten en talenten beter in kaart brengt. Je krijgt collega’s om je heen die je wegwijs maken in de uitzendbranche. Je leert wat begrippen als een zakelijke werkhouding, professionaliteit en werkdruk in de praktijk betekenen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief. De belangrijkste taken zijn het werven en selecteren van kandidaten en relatiebeheer waarbij wij verantwoordelijk zijn voor een hoge klanttevredenheid en uitbouw van onze business bij klanten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is communicatief vaardig en niet bang om de telefoon op te nemen. Ook spreken wij de gehele dag door met uitzendkrachten en contactpersonen van onze logistieke klanten.

Wat biedt het bedrijf?

UBN biedt jouw de mogelijkheid om jouw kennis verder te ontwikkelen in de praktijk! Dit kan binnen een gezellige organisatie waar plezier en ontwikkeling centraal staat! Daarnaast verzorgen wij dagelijks de lunch en ben je natuurlijk welkom op onze fantastische personeelsfeestjes. Ook ontvang je een stagevergoeding van 250 euro (mbo) en 350 euro (hbo) bij een fulltime stageweek. Werktijden zijn van 08.30 uur tot 17.30 uur.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder