Uitvoerend bakker

Urban Bakery Rotterdam Stage lopen in een leerbedrijf die graag mensen opleid tot vakmannen en vakvrouwen voor de toekomst, heb jij passie voor het vak en doorzettingsvermogen, kom kennis maken met ons en ons product

Als bakkersleerling wordt je binnen ons bedrijf opgeleid tot een zelfstandig werkende vakman/vrouw. Je draagt verantwoordelijkheid voor de product presentatie en aanvulling van de winkel. Je maakt kennis met onze productiewijze, het dagelijks vers bereiden van ons gebak, koeken, bars etc. Aan de hand van de leermeester begeleiden wij jou in de productie totdat je zelfstandig kan werken en je verantwoordelijkheden kan dragen. wij werken in een klein hecht team, waar vakmanschap en leren vooropstaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij van onze leerling verwachten is een hoge inzet, leergierigheid, passie voor het vak dat je in de toekomst gaat doen. Ons vak is breed en zeer uitgebreid. Het is een zwaar fysiek vak en bestaat niet alleen uit decoreren en cupcakejes bakken, het is vooral een mooi vak waarin heel veel valt te leren en je te verdiepen in de technieken. Dus wij verwachten passie en doorzettingsvermogen. het is hard werken en we doen veel op 1 dag. Opgestroopte mouwen, een Rotterdamse werkmentaliteit!

Wat biedt het bedrijf?

een mooie zelfstandige werkplek zonder meteen losgelaten te worden, wij staan garant voor een goede begeleiding op de werkplek, vakkundige enthousiaste leermeesters, als jij ook wilt werken en leren. Voor ons staat leren centraal, een foutje maken kan gebeuren, als je je maar op tijd signaleert, aangeeft, herstelt en ervan leert. Wij bieden geen stagevergoeding met een reden. Wij vinden onze imput om jou tot een echte vakman of vakvrouw te maken het aller belangrijkst. Wij verwachten dat jij daar ook zo in staat. Ervaring en leren zijn Key!

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

lees verder