Assistant Business Services

Verkeersschool Koos van der Bilt "Boost Your Career: Word Assistant Business Services Pro!"

Als Assistant Business Services bij Verkeersschool Koos van der Bilt ben jij de spil in een ondersteunende, dienstverlenende en servicegerichte omgeving. Je werkt op verschillende afdelingen en voert een breed scala aan taken uit om het bedrijf soepel te laten functioneren. Een typische werkdag begint met het verwelkomen van klanten en fungeren als aanspreekpunt. Je verzorgt zakelijke communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, en verwerkt gegevens om de bedrijfsprocessen efficiƫnt te laten verlopen. Daarnaast werk je aan verschillende projecten en opdrachten, waarbij je betrokken bent bij de geld-, goederen- en informatiebeweging binnen de organisatie. Jouw takenpakket verschuift van puur ondersteunend naar meer facilitair en logistiek. Je voert facilitaire werkzaamheden uit, zoals het beheren van de voorraden, het inrichten van ruimtes en het regelen van catering voor bijeenkomsten. Daarnaast houd je je bezig met logistieke werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Assistant Business Services bij Verkeersschool Koos van der Bilt zijn er verschillende vaardigheden die van belang zijn voor het succesvol uitvoeren van je taken: 1. Klantgerichtheid 2. Communicatieve vaardigheden 3. Flexibiliteit 4. Organisatievermogen 5. ICT-vaardigheden 6. Proactiviteit 7. Oog voor details 8. Teamspeler 9. Stressbestendigheid 10. Integriteit Kortom, als student of werknemer bij Verkeersschool Koos van der Bilt is het belangrijk om over deze vaardigheden te beschikken om een waardevolle en succesvolle bijdrage te leveren aan het team en het leerbedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Verkeersschool Koos van der Bilt bieden we de student of werknemer een stimulerende en leerzame werkomgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen en groeien. Enkele van de voordelen en kansen die het leerbedrijf biedt zijn: 1. Professionele begeleiding 2. Doorgroeimogelijkheden 3. Een hecht en gezellig team 4. Uitdagende leerervaring 5. Kans op een vaste aanstelling 6. Ruimte voor initiatief Kortom, Verkeersschool Koos van der Bilt biedt een inspirerende en ondersteunende omgeving waarin de student of werknemer kan leren, groeien en zichzelf kan ontplooien. We zijn betrokken bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers en streven naar een duurzame samenwerking.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder