Tekenaar constructeur

Visser Techniek Groei door van werkplaats naar werkvoorbereider/calculator/tekenaar op ons Bedrijfsbureau.

De BOL student niveau 4 start zijn of haar stage in de werkplaats om daar de benodigde ervaring op te doen met lassen, samenstellen, CNC zetten/kanten en/of lasersnijden. De BOL student kan bepaalde werkprocessen volgen. De 2e stage kan eventueel plaatsvinden op ons Bedrijfsbureau als werkvoorbereider/calculator/tekenaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet gemotiveerd, flexibel, kwaliteitsgericht, proactief en leergierig zijn. De student moet nauwkeurig en secuur kunnen werken en affiniteit hebben met techniek & metaal. Daarnaast wordt creativiteit en meedenken gewaardeerd. Klantgerichtheid, communicatief- en commercieel vaardig is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

De student moet eerst de nodige ervaring opdoen in de werkplaats om later door te kunnen groeien naar een plek op ons Bedrijfsbureau als werkvoorbereider/tekenaar/calculator. Met name in de hoek van constructiewerk. Visser Techniek is een dynamisch bedrijf in een gloednieuw pand met opleidings- en doorgroeimogelijkheden en fijne collega's. Daarnaast biedt Visser Techniek op termijn een goed salaris passend bij opleiding en ervaring. Visser Techniek is een bedrijf waar alle medewerkers in vast dienst zijn. Visser Techniek biedt personeelsuitjes en traktaties gedurende het jaar. Op vrijdagmiddag is er een bedrijfsborrel in onze luxe kantine met bar en dakterras. De werktijden zijn flexibel tussen 06:00 en 16:30

Wat ga je leren?

  • Tekent een product of installatie
  • B1-K1-W1 Verzamelt informatie voor het tekenen t.b.v. technische producten en installaties
  • B1-K1-W2 Maakt tekeningen
  • B1-K1-W3 Stelt materiaaloverzichten op
  • B1-K1-W4 Rondt werkzaamheden af
  • Ondersteunt het ontwerp van werktuigbouwkundige producten
  • P3-K1-W1 Onderzoekt t.b.v. en overlegt over informatie voor het opstellen van ontwerpspecificaties
  • P3-K1-W2 Werkt het ontwerp voor werktuigbouwkundige producten uit

lees verder