Gespecialiseerd kok

Le jardin Werken en leren bij een restaurant op hoog niveau

Als student ondersteun jij ons keukenteam bij het uitvoeren van mise en place, het meegeven van gerechten op hoger niveau. Het zelfstandig beheren van een eigen partie, hierbij altijd geholpen door een zelfstandig werkend kok die ervaring heeft op deze partie. Ook willen wij jullie graag leren om zelfstandig bestellingen te ontvangen en controleren. Het leren respecteren van producten en omgaan met producten uit onze eigen moestuin, evenals het verzorgen van de moestuin.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij beschikt over: - goede communicatie skills - nette manier van werken - oog voor detail en precisie - creativiteit - zelfstandig kunnen controleren van producten op kwaliteit - fouten kunnen zien en deze kunnen oplossen (met ondersteuning van onze koks) - beheersen van de basis snijtechnieken

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden: - werken in een gezellig en jong team - een leerplaats bij een restaurant op hoog niveau - doorgroeimogelijkheden - flexibele uren - keuken waar we werken met kwaliteitsproducten en producten uit eigen tuin

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder