Vakbekwaam hovenier

Hoveniersbedrijf Martijn Buld

Als leerling hovenier draai je mee in de aanleg en onderhoudsteams en laten we je zoveel mogelijk zien en ervaren. Je werkdag start gezamenlijk met je collega's om 7.00 uur in de kantine met een goede kop koffie of thee. We bespreken de werkzaamheden per team en ieder gaat met z'n eigen werkbus en gereedschap op pad. Als leerling hovenier draai je mee in aanleg en onderhoud van diverse tuinen. Je taak is om zoveel mogelijk te ontdekken waar je vaardigheden liggen en waar jij plezier aan beleefd!

Naar wie zijn wij op zoek?

We houden van een actieve houding en zullen je hierin ook stimuleren om veel te ontdekken en vragen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je een fijne leerplek krijgt waarin je goed kunt ontdekken waar je sterke en wellicht ook minder sterke kanten liggen. Te laat komen is not done, je benadeelt hiermee niet alleen onze klanten maar ook je collega's en jezelf. Als fijn hovenier heb je oog voor detail en houdt van netjes werken. Uiteraard ben je netjes en vriendelijk naar onze klanten. Je bent tenslotte ons visitekaartje..

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf biedt goede mogelijkheden om door te groeien als vaste kracht in ons gezellige team. We zijn een gezond bedrijf welke een goede groei doormaakt en hier zijn we jouw bij nodig! Als hovenier in ons team krijg je een persoonlijk opleidingsplan zodat je ook later als je dit wilt door kunt groeien. Onze opdrachten zijn van kleine tot groten tuinen bij veelal particulieren in het midden en hogere segment. Dit houdt in dat er met mooie materialen wordt gewerkt. met een nieuw machinepark en de nieuwste gereedschappen kunnen we samen de mooiste dingen maken. En door mee te werken krijgen we snel een gevoel van wat jij leuk vind om te doen en hier spelen we dan op in. Wordt je gelukkig van machine werk dan proberen we je dit bij te brengen. Of heb je meer gevoel bij groen, dan wordt dit je werkveld. Ook kan er meegedraaid worden op kantoor, werkvoorbereiding, ontwerp komt dan aan bod

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P4-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P4-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen
  • P4-K1-W3 Begeleidt zijn team op vaktechnisch gebied
  • P4-K1-W4 Bewaakt de planning op de uitvoeringslocatie

lees verder