Kok

Cafe-Restaurant De Duif

mice an place gerechten meegeven koude hoek en desserts wame kant naleven hygienecode

Naar wie zijn wij op zoek?

Motivatie

Wat biedt het bedrijf?

Kans op vast contract. Doorgroeimogelijkheden Veel zelfstandigheid en de mogelijkheid om door te groeien. Trainingen/cursussen. Inspraak in de werkwijze. 4-daagse werkweek. Meedenkende werkgever (flexibel inplannen). Een vaste fulltime baan (24 uur of meer). Een goed salaris. Uitbetaling salaris altijd vaste dag (per 4 weken). Leuke collega’s en een persoonlijke aanpak. Lange termijn zekerheid

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder