Meewerkend horeca ondernemer

De Heikamp Enthousiaste Horecaondernemer(ster)

'Even lekker erop uit’ wordt verrassend leuk bij De Heikamp. Bij dit restaurant, aan de rand van de prachtige Ruurlose bossen en gelegen naast het bekende Doolhof Ruurlo, valt bijzonder veel te ontdekken. Uiteraard de allerlekkerste prijswinnende pannenkoeken van Nederland, gebakken met graan van eigen boerderij op loopafstand van de Heikamp. Combineer de pannenkoekenmaaltijd met een uitdagende activiteit in het Klimbos Ruurlo, met een speurtocht door het doolhof of - voor de kleintjes - met een wandeling over het kabouterpad. Een bezoek aan De Heikamp smaakt altijd naar meer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken enthousiaste medewerkers die graag willen leren en stressbestendig zijn. Sociale vaardigheden worden op de proef gesteld door de diverse doelgroepen die komen en het verhaal "van boer tot bord" dat we graag uitdragen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellig, voornamelijk jong, team en veel uitdaging om te leren. Wij hanteren fijne openingstijden voor horecabegrippen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder