Manager / ondernemer horeca

B&B Can Portell

In 2025 bestaat de B&B Can Portell by 123 Ole precies 20 jaar! Wij openen voor het eerst onze deuren voor twee á drie leuke, frisse, hardwerkende stagiaires wiens hart sneller gaat kloppen bij de gedachte om een tijdje in Spanje te vertoeven. We werken in stage-blokken van maart tot de zomer, of van de zomer tot november. We hebben 24 slaapaccomodaties verspreid over twee huizen en een riante tuin. We zoeken een stoere, leuke, blije, écht hard werkende vrolijke stagiair zonder 9-5 mentaliteit. Maar we proberen ons te houden aan een 40 urige werkweek met twee vrije dagen. Nogmaals: denk niet bij werken in een B&B is niet luieren en af en toe een bed opmaken. We beginnen vroeg, eindigen soms laat: in verschillende shifts. Je zult tijdens je stage alle facetten van het werken in de B&B tegen komen. De nadruk ligt op hospitality: bediening, organisatie van kamers en gastvrouw/man taken. We bieden huisvesting op 5km van de B&B, daarom is een rijbewijs een must. De Spaanse taal is een pré.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder