Landgoed Duin & Kruidberg Stagiair Bediening/Gastheer/Gastvrouw
Leuk dat jij geïnteresseerd bent in onze stagevacature bij de bediening! Wij zijn dé buitenplaats van Amsterdam, een sfeervol hotel waar gasten in een andere wereld stappen. Jij kan onderdeel zijn van de reis van de gast en ervoor zorgen dat zij volledig in de watten worden gelegd.
Naar wie zijn wij op zoek?
Is de horeca jouw passie en droom en wil jij graag leren in een ontspannen sfeer, maar op niveau? Je leert en werkt in een enthousiast en gedreven team met als gezamenlijk doel om onze gasten in de watten te leggen. Dit betekent dat de gast in het middelpunt staat van het begin tot het einde van de dag en het team ervoor zorgt dat alles daar omheen wordt verzorgd. Wij kijken naar jouw ervaring om te kijken welke werkzaamheden het beste bij jou passen.
Wat biedt het bedrijf?
Dit is stage lopen bij Duin & Kruidberg: • Een plek om te leren van enthousiaste, ervaren collega’s. Wij dagen elkaar uit elke dag te groeien, omdat wij onze gasten in de watten willen leggen; • Een stagevergoeding van €500,- bruto bij een fulltime stage, werk je minder dagen dan wordt de vergoeding naar rato berekend; • We moeten ook eten, anders val je om: wij bieden gratis maaltijden (lunch/diner) tijdens jouw dienst; • Samen met familie en vrienden kun je gebruik maken van onze personeelskorting. Uitgebreid dineren of een overnachting op een van onze bijzondere kamers? Ook hebben wij verspreid door het land zes leuke zusjes, voor als je er eens lekker tussen uit wil gaan; • Je deelt mee in de fooi; • Wij organiseren verschillende feestjes samen met jouw collega’s: zoals onze BBQ, kerstborrel, het personeelsfeest en de afdelingsuitjes; • De mogelijkheid om na je stage bij ons te blijven werken in de weekenden of wellicht wel fulltime als je klaar bent met jouw studie.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken