VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Stichting Inzet naar Vermogen, cadeaushop Sappemeer Creatieve stagiaire voor Cadeaushop Sappemeer

Cadeaushop Sappemeer is een combinatie van een cadeauwinkel met creatieve ontwikkelingsgerichte dagbesteding. Als stagiaire krijg je de mogelijkheid om aan alle activiteiten mee te doen. Het gaat bijvoorbeeld om aanvullen van producten, webshopbeheer en schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast maken we cadeautjes die we in de winkel verkopen. Ook hier mag je aan meehelpen. Je leert samenwerken en overleggen met collega’s. Ontwikkelen van sociale vaardigheden vinden wij belangrijk. Je leert netjes werken, want het is natuurlijk belangrijk dat het netjes wordt wat we willen verkopen en dat de winkel schoon en opgeruimd is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om creatief bezig te zijn omdat dit een onderdeel van de stage is in de Cadeaushop. Verder wil je graag nieuwe dingen leren en ontdekken of werken in de winkel leuk is. Ons motto is: je komt met een lach en gaat met een lach. We houden van gezelligheid, dus een goed humeur waarderen wij.

Wat biedt het bedrijf?

Cadeaushop Sappemeer is een cadeaushop in de winkelstraat van Sappemeer. We bieden kleinschalige ontwikkelingsgerichte dagbesteding, we hebben een deskundig begeleidingsteam met vaste gezichten op de groep. Hierdoor kunnen we extra begeleiding bieden aan stagiaires met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, autisme of NAH. De gezelligheid, aandacht en veiligheid binnen onze locatie maakt dat stagiaires mooie stappen kunnen maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Wie kunnen we niet begeleiden: mensen met verslavingsproblemen, ernstige agressie of mensen die volledig rolstoelafhankelijk zijn. Zie ook: Www.inzetnaarvermogen.com (dagbesteding) Www.cadeaushop-Sappemeer.nl (webshop winkel)

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder