Marketing & Communication Specialist

MINIDIS B.V. Ligt je interesse in internationale marketing en communicatie?

Ben jij op zoek naar een uitdagende internationaal georiënteerde stageplaats? Ben jij helemaal thuis in de online wereld en wil je dit in de praktijk gaan toepassen, pak dan deze kans! Wij zoeken een flexibel, creatief persoon die (samen met ons) MiniDis nog beter online zichtbaar gaat maken. Wij bieden je de kans om deel te nemen aan de creatie van een Online Social Media plan en je mag hier ook daadwerkelijk aan meewerken. MiniDis is een gewaardeerde en deskundige distributeur in een gespecialiseerde markt; die van de mini-PC’s. Onze afnemers gebruiken onze producten meestal in hun eigen totaaloplossingen. Denk aan Digital Signage, IoT, Meten en Managen van Industriële apparatuur etc. Hierbij maakt men niet alleen gebruik van de door ons geleverde producten, maar ook van ons adviezen en uitgebreide mogelijkheden de apparatuur aan te passen aan klantwensen. Wat wij allemaal kunnen en doen weten we natuurlijk zelf wel. Maar nu de rest van Europa nog!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je pakt graag projecten op om de communicatie met onze klanten verder te stroomlijnen. Je inspireert je collega’s met een frisse kijk op de wereld met jouw inzichten. Je bent een nuchtere en vooral collegiale teamplayer die gemotiveerd is om een flinke dosis internationale kennis en ervaring op te doen. Je bent creatief en niet op je mondje gevallen.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een dynamische omgeving waar voldoende ruimte is voor eigen inbreng en waarin je meegroeit met innovatie en uit kunt vinden waar je echt blij van wordt of waar je jezelf in kunt verbeteren. Je zult veel leren en jezelf leren ontdekken. Je draait mee in onze internationale operatie en doet unieke ervaringen op bij onze eigenwijze organisatie waar je in een halfjaar meer leert dan 3 jaar op school, dat is het doel van je stage. Je krijgt bij ons een nette vergoeding per maand en eventuele onkosten worden vergoedt.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder