Monteur werktuigkundige installaties

Appelhof Installatietechniek Schaijk B.V. Word een Installatieheld bij Appelhof Installatietechniek: Leer alles over Installatietechniek en bouw aan je toekomst!

Je dag begint met de zon opkomend aan de horizon terwijl je samen met een ervaren collega naar het project reist, klaar om de dag vol energie te beginnen. Bij aankomst op het project om 7:00 zal de monteur je rondleiden op het project en je laten zien wat er moet gebeuren. Maar daarna is het jouw beurt om te schitteren! Vanaf het begin zal je kennismaken met materialen en gereedschappen, en gaandeweg zal je meer verantwoordelijkheden krijgen. Om 9:00 en 12:30 heb je pauze. Samen met de monteur werk je aan verschillende onderdelen. Denk aan het leidingen aanleggen, radiator hangen en sanitair plaatsen. Na het opruimen en veilig opbergen van gereedschap en materialen ga je om 15:45 weer naar huis. Jouw groei staat centraal, en we zullen je ondersteunen en begeleiden om jouw vaardigheden te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Appelhof Installatietechniek zoeken we leerlingen die beschikken over de basisvaardigheden die essentieel zijn voor een goede werknemer: Leergierigheid: Gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en jezelf te verbeteren. Betrouwbaarheid: Op tijd komen, afspraken nakomen en verantwoordelijkheid nemen. Teamspirit: Goed kunnen samenwerken met collega's, elkaar ondersteunen en openstaan voor andere mensen zonder vooroordeel. Zelfstandigheid: taken kunnen uitvoeren zonder voortdurende begeleiding en eigen initiatief tonen. Flexibiliteit: Aanpassingsvermogen bij veranderende omstandigheden en bereidheid om diverse taken aan te pakken. Probleemoplossend vermogen: In staat zijn om problemen te identificeren en efficiënt op te lossen. Veiligheidsbewustzijn: Altijd aandacht hebben voor veiligheid en het naleven van voorschriften Belangrijkste: een positieve houding!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Appelhof Installatietechniek bieden we jou als jonge technicus een superkans: Familiebedrijfssfeer: Werk in een gezellige, informele omgeving waar iedereen je naam kent. Platte organisatie: Geen gedoe met hiërarchie, je kunt snel schakelen en je stem laten horen. Allround opleiding: Leer alles over installatietechniek, zodat geen klus te groot voor je is. Vrijheid en zelfstandigheid: Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en zelf beslissingen te nemen. Begeleiding en ondersteuning: Onze ervaren monteurs staan altijd klaar om je te helpen en advies te geven. Doorgroeimogelijkheden: Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien binnen het bedrijf. Competitieve beloning: Een eerlijk salaris en toffe extra’s. Ben jij klaar om de wereld van installatietechniek te ontdekken en wil je werken in een omgeving waar je volop kunt leren en groeien? Solliciteer nu bij Appelhof Installatietechniek en bouw mee aan jouw toekomst!

Wat ga je leren?

  • Installeert werktuigkundige installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van werktuigkundige installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en reinigen of vervangen van werktuigkundige componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Monteren werktuigkundige componenten in leidingsystemen van werktuigkundige installaties
  • B1-K1-W4 Aanleggen van leidingen voor de werktuigkundige installatie
  • B1-K1-W5 Controleren van de werking van de werktuigkundige installatie
  • B1-K1-W6 Afronden van de werktuigkundige installatiewerkzaamheden
  • Uitvoeren installatiewerk aan werktuigkundige installaties in de woning - en utiliteitsbouw
  • P1-K1-W1 Oriënteren op aanleg componenten en route van leidingen voor werktuigkundige installaties
  • P1-K1-W2 Assisteren bij het instellen van componenten en installatie

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder